skip to Main Content
Координативна средба на ХФ со заменик – директорот на Агенција за млади и спорт

Координативна средба на ХФ со заменик – директорот на Агенција за млади и спорт

На ден 03.12.2020 година, претставници на Хрватски Форум одржаа координативна средба со заменик – директорот на Агенцијата за млади и спорт, г-дин Авни Рустеми.  

На средбата беа презентирани досегашните и тековни активности на ХФ, а беше изразена и подготвеност за идна заедничка активност.

Покрај младинските политики, вклучувањето на младите и идните форми на соработка, страните ги разгледаа и можностите за јакнење на институционалната соработка помеѓу Република Северна Македонија и Република Хрватска.


Тим за односи со јавноста

ХРВАТСКИ ФОРУМ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top