skip to Main Content

Известување / Obavijest

Од денеска, 16.12.2020 година, во Тетово е отворена новата канцеларија на Хрватски Форум и МХД, којa се наоѓа на ул. 120, блок 56, простор бр. 5 (зад хотелот „Меркур“). Поради ситуацијата со ковид - 19, работното време ќе се одвива…

Повеќе
Back To Top