skip to Main Content

Приклучи се на тимот на млади кој преку различни настани и активности сака да ја подобри позицијата на младите, да го мотивира младинското учество и да создава нови можности.

Биди во тек со нашите активности и учествувај во нив. Приклучи се заедно да ја оддржуваме и распространиме иницијативата. 

Сите сме волонтери. Ако сакаш да помогнеш на било кој начин, да дадеш свои идеи и предлози, да учествуваш на едукативни настани, да се вклучиш во работата на Хрватскиот Форум, можеш да нè контактираш преку формата подолу.

Back To Top