skip to Main Content

Координативна средба на ХФ со заменик – директорот на Агенција за млади и спорт

На ден 03.12.2020 година, претставници на Хрватски Форум одржаа координативна средба со заменик - директорот на Агенцијата за млади и спорт, г-дин Авни Рустеми.   На средбата беа презентирани досегашните и тековни активности на ХФ, а беше изразена и подготвеност за…

Повеќе
Back To Top