skip to Main Content

Прва седница на новиот ЦО и вебинар за дипломатските односи помеѓу Македонија и Хрватска

Прва седница на новиот централен одбор на Хрватскиот Форум се оддржа вчера, 29.11.2020 година, преку онлајн платформата „Zoom“.  На дневен ред ставени беа просторните услови на ХФ, техничко - организациони прашања, како и претстојните активности на Форумот. Дефинирани беа активности…

Повеќе
Back To Top