skip to Main Content

[ ИЗБОРНО СОБРАНИЕ ] Јавен повик за претседател/ка, потпретседатели и членови на НО

Хрватски Форум согласно своите акти и програмски определби, објавува ЈАВЕН ПОВИК за апликации за претседател/ка, потпретседатели и членови на Надзорен одбор.  Со одлука на Клубот на основачи на ХФ од 31.10.2020, Организациониот одбор за спроведување на Изборно Собрание на ХФ…

Повеќе
Back To Top