skip to Main Content

Македонија и земјите од Западниот Балкан е нужно да останат во фокусот на ЕУ

Хрватски Форум и Македонско-хрватското друштво го поздравуваат досегашниот ангажман на ЕУ посветен на земјите од Западен Балкан, како и јасната проактивност на Хрватска како актуелен претседавач со ЕУ преку недвосмисленото ставање како приоритет на проширувањето на ЕУ. Сметаме дека е…

Повеќе
Back To Top