skip to Main Content

ЈАВЕН ПОВИК за членови на Програмски совет на ХФ

Хрватски Форум согласно своите акти и програмски определби, објавува ЈАВЕН ПОВИК за апликации за членови на Програмскиот совет. Програмскиот совет претставува советодавно тело составено од најмалку 3 членови од редот на истакнати поединци и експерти во областите: - демократија и…

Повеќе
Back To Top