skip to Main Content

Формиран Програмски совет на ХФ, очекуваме и предлози и критики

Хрватски Форум по објавениот јавен повик за апликации за членови на новото експертско тело Програмски совет, во областите назначени во повикот, за членови ги избра: Д-р Милена Апостоловска Степаноска, вонреден професор на  Правен факултет „Јустинијан Први“; Д-р Марко Кртолица, доцент…

Повеќе
Back To Top