skip to Main Content

Новиот канал МРТ 4 да обезбеди правична застапеност на етничките заедници

Хрватски Форум и Македонско Хрватско Друштво - Тетово го поздравуваат новиот бран на проширување на програмската понуда на Јавниот радиодифузен сервис – МРТ, којшто вклучи и отворање на нов канал МРТ 4 посветен на етничките заедници и документарна програма. Со…

Повеќе
Back To Top