skip to Main Content

Дубровничка република – слобода која не се продава за цело злато на светот

Дубровник денес е еден од најубавите градови во Европа, а неговата убавина дополнително почива врз минатото и гордоста со која народот во Дубровник го бранел она што било нивно во постојаната борба против освојувачите. Градот Дубровник и неговата убавина ја…

Повеќе
Back To Top