skip to Main Content

За модернизирано и рационализирано образование кое ги разбира новите прилики

Став на одборот за образование на Хрватски Форум, по повод одбележувањето на Меѓународниот ден на образованието. 24 јануари пред две години беше прогласен за Меѓународен ден на образованието од страна на Обединетите Нации, благодарение на значењето на образованието како еден…

Повеќе
Back To Top