skip to Main Content

Донесувањето на Законот за млади позитивен сигнал, потребна доследна примена на истиот

Хрватскиот Форум го поздравува донесувањето на Законот за младинско учество и младински политики и смета дека истиот може да биде основа за системски и отворен пристап за решавање на прашањата кои го засегаат интересот на младите. Донесувањето на овој закон…

Повеќе
Back To Top