skip to Main Content
ХФ организираше предавање за граѓанските организации и комуникации

ХФ организираше предавање за граѓанските организации и комуникации

На ден 01.04.2021 година, Хрватски Форум организираше предавање на тема „Граѓанските организации и комуникациите“ со предавачката, новинарка и членка на ИО на Хрватски Форум, Кристина Озимец. 

Учесниците на овој онлајн настан се запознаа со организациското (внатрешно) комуницирање, комуникациите со јавност и медиуми, како и со креирањето на програми и нивното комуницирање со јавност.

Ваквите настани имаат за цел да ги запознаат и едуцираат членовите на ХФ со општествени теми и практики, а истите – во доменот на комуникациите ќе продолжат и во иднина на поконкретни теми и практичен дел.


Тим за односи со јавноста
ХРВАТСКИ ФОРУМ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top