skip to Main Content

ХФ организираше предавање за граѓанските организации и комуникации

На ден 01.04.2021 година, Хрватски Форум организираше предавање на тема „Граѓанските организации и комуникациите“ со предавачката, новинарка и членка на ИО на Хрватски Форум, Кристина Озимец.  Учесниците на овој онлајн настан се запознаа со организациското (внатрешно) комуницирање, комуникациите со јавност…

Повеќе
Back To Top