skip to Main Content
Остварена средба со пратеничката Моника Зајкова, една од најмладите во актуелниот собраниски состав

Остварена средба со пратеничката Моника Зајкова, една од најмладите во актуелниот собраниски состав

Денеска генералниот секретар на ХФ, Марко Видачек, во македонското Собрание оствари средба со пратеничката Моника Зајкова (ЛДП), една од најмладите членови на актуелниот пратенички состав.

На средбата се дискутираше за младинските политики, вклучувањето на младите во процесите на одлучување и идните форми на соработка.


Тим за односи со јавноста

ХРВАТСКИ ФОРУМ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top