skip to Main Content

Димитровска: Приказната за ХФ продолжува да се раскажува, уште поголеми успеси во иднина

Како заменик генерален секретар би сакала да се обратам на сите постојани и идни членови кои ќе станат дел од успешната приказна на Хрватски Форум, која пред една година беше само убава имагинација, а денес е реалност за која сите…

Повеќе
Back To Top