skip to Main Content

Координативна средба на ХФ со претставници на општина Тетово

На ден 07.09.2020 година, претставници на Хрватски Форум одржаа координативна средба со г-динот Ахмед Ќазими, раководител на секторот за јавни дејности на општина Тетово.  На средбата беше поздравен ангажманот на хрватската заедница во Тетово и соработката на ХФ и општина…

Повеќе
Back To Top