skip to Main Content

Остварена средба со пратеничката Моника Зајкова, една од најмладите во актуелниот собраниски состав

Денеска генералниот секретар на ХФ, Марко Видачек, во македонското Собрание оствари средба со пратеничката Моника Зајкова (ЛДП), една од најмладите членови на актуелниот пратенички состав. На средбата се дискутираше за младинските политики, вклучувањето на младите во процесите на одлучување и…

Повеќе
Back To Top