skip to Main Content

Петир и Пленковиќ на тема Македонија и ЕУ во хрватскиот Сабор

Македонското приклучување кон Европската унија актуелно во хрватскиот Сабор.  „Таквото подметнување на нога на Македонија треба да се сопре, со тоа што имаме сопствено искуство со нереални препреки кои и пред нас се поставуваа на трновитиот пат на пристапување на…

Повеќе
Back To Top