skip to Main Content

Хрватски Форум организираше вебинар за зелени политики

На ден 14.02.2021 година, Хрватски Форум организираше вебинар посветен на зелените политики на Хрватска, преку платформата „Google Meet“.  На настанот говореа: Анкица Соколиќ, потпретседателка на ХФ и студент тутор при Машинскиот Факултет; Матеа Шошкиќ, студент на политички студии на англиски…

Повеќе
Back To Top