skip to Main Content

Во Суботица остварена средба со претставник на ДСХВ

Во склоп на неколкудневната посета на АП Војводина, претседателката Симона Копривњак и генералниот секретар Марко Видачек во Суботица остварија средба и со претставникот на Демократскиот сојуз на Хрвати во Војводина, Нинослав Радак. На средбата имавме можност да го претставиме ангажманот…

Повеќе
Back To Top