skip to Main Content

Правото на култура претставено преку хрватското културно наследство, најавена и „Croacademy“

Хрватскиот форум (ХФ) вчера во Тетово го организираше првиот од серијата настани насловени „Изворно хрватско: традиција, иновација, млади“, а во чиј фокус беше правото на култура претставено преку хрватското културно наследство и пописот на УНЕСКО.  „Кој има право на култура“,…

Повеќе
Back To Top