skip to Main Content

Главашевиќ побара хрватски ангажман за праведен третман на Македонија во проширувањето, се обрати и на македонски

„Македонија неполни два часа по разорниот земјотрес испрати 100.000 евра за Банија. Со тоа Македонија се покажа како навистина пријателска земја на Хрватска. Но возвраќа ли Хрватска на тоа пријателство со иста мерка?“, прашува хрватскиот пратеник Бојан Главашевиќ од говорницата…

Повеќе
Back To Top