skip to Main Content

Средба со г-ѓа Ирина Стојановска, заменик народен правобранител

На ден 28.02.2020 година, претставници на Хрватскиот Форум остварија посета на канцеларијата на Народниот правобранител во Тетово, при што беше одржана и средба со г-ѓа Ирина Стојановска, заменик народен правобранител.  Претставниците на Форумот имаа можност да се информираат за работата…

Повеќе
Back To Top