skip to Main Content

Остварена средба со г-дин Ахмед Ќазими, раководител на сектор за јавни дејности на општина Тетово

На ден 20.02.2020 година, делегација на Хрватски Форум предводена од генералниот секретар Марко Видачек оствари средба со г-динот Ахмед Ќазими, раководител на секторот за јавни дејности на општина Тетово.  На средбата беа претставените досегашните активности на ХФ и беа потенцирани…

Повеќе
Back To Top