skip to Main Content
Хрватски Форум во Куманово ја спроведе акцијата #ПодариСреќа

Хрватски Форум во Куманово ја спроведе акцијата #ПодариСреќа

Денеска Хрватски Форум во склоп на акцијата #ПодариСреќа во Куманово се дружеше со децата во центарот Порака наша и им подели новогодишни честитки.

На оваа акција учествуваше и салон за мебел “Матеа стил” кои што донираа од нивните производи.

– Подари среќа на оние кои што им е најпотребна, беше порачано на акцијата.

Хрватскиот Форум се приклучи и на традиционалната акција која Македонско Хрватското Друштво ја организира во Тетово, каде беа поделени новогодишни подароци на две локации на лица со пречки во развојот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top