skip to Main Content

Хрватски Форум во Куманово ја спроведе акцијата #ПодариСреќа

Денеска Хрватски Форум во склоп на акцијата #ПодариСреќа во Куманово се дружеше со децата во центарот Порака наша и им подели новогодишни честитки. На оваа акција учествуваше и салон за мебел "Матеа стил" кои што донираа од нивните производи. -…

Повеќе

Хрватски Форум и МХД Тетово во традиционална хуманитарна акција

Хрватскиот форум се приклучи на традиционалната активност на Македонско Хрватското Друштво Тетово кое секоја година организира предновогодишна посета и доделување на новогодишни подароци за децата од посебната паралелка во ОУ "Андреа Савески Ќиќиш" и во Дневниот Центар Тетово. - Сметаме…

Повеќе
Back To Top