skip to Main Content

Обврзани сме да бидеме солидарни и одговорни во секое време

Денеска го одбележуваме Меѓународниот ден на волонтерите, како ден кој потсетува на денот кога е формирана Програмата на Обединетите нации за волонтери во 1970 година. Волонтерството и волонтерската работа претставуваат еден од најефикасните облици на партиципација на граѓаните во процесите…

Повеќе
Back To Top