skip to Main Content
Одржан тим билдинг и стратешко планирање за Хрватски Форум

Одржан тим билдинг и стратешко планирање за Хрватски Форум

Одржан тим билдинг и стратешко планирање за Хрватски Форум во Млади Хаб во Скопје.

На 01.12.2019 во Скопје, членовите на Хрватскиот Форум во просторот на Млади Хаб, одржаа тим билдинг на тема „Брендирање и социјални медиуми“ кој го водеше генералниот секретар Марко Видачек.

Заменик – генералната секретарка Теодора Димитровска пак, го водеше делот посветен на стратешкото планирање за нашата иницијатива.

Присутните на настанот учествуваа во јакнењето на капацитети на иницијативата и во дефинирањето на идните активности. На настанот присуствуваа како основачите на Хрватскиот Форум, така и надворешни членови, со цел ширење на идеите и целите на Форумот, но и овозможување на една поголема инклузивност и отвореност, за кои што цврсто се залагаме.


Тим за односи со јавноста

ХРВАТСКИ ФОРУМ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top