skip to Main Content

Остварена средба со директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски

На ден 22.11.2019 година, генералниот секретар Марко Видачек и заменик - генералната секретарка Теодора Димитровска остварија средба со директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ), г-дин Даријан Сотировски. На средбата беше разговарано за тековните активности,…

Повеќе
Back To Top