skip to Main Content

Студентите и младите мора да бидат приоритет на секоја држава

Меѓународниот ден на студентите, и оваа година студентите и младите го дочекуваат соочени со нерешени прашања и актуeлни предизвици.  Денешниот датум претставува значаен потсетник со кој се навраќаме на студентите кои во историјата, борејќи се за слобода и човекови права…

Повеќе
Back To Top