skip to Main Content

Остварена средба со директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски

На ден 22.11.2019 година, генералниот секретар Марко Видачек и заменик - генералната секретарка Теодора Димитровска остварија средба со директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ), г-дин Даријан Сотировски. На средбата беше разговарано за тековните активности,…

Повеќе

Студентите и младите мора да бидат приоритет на секоја држава

Меѓународниот ден на студентите, и оваа година студентите и младите го дочекуваат соочени со нерешени прашања и актуeлни предизвици.  Денешниот датум претставува значаен потсетник со кој се навраќаме на студентите кои во историјата, борејќи се за слобода и човекови права…

Повеќе
Back To Top