skip to Main Content
Izabrano Rukovodstvo: Potrebni Su Rezultati, а Ne Izgovori

Izabrano rukovodstvo: Potrebni su rezultati, а ne izgovori

Na današnjem zasjedanju Kluba osnivača Hrvatskog foruma, izabrano je rukovodstvo i utvrđeni su prioritetni ciljevi budućih aktivnosti.

Na sjednici je istaknuta podrška i interes za ovu inicijativu, tako i veliki broj konstruktivnih prijedloga i ideja za djelovanje Hrvatskog foruma. Izražena je zahvalnost volonterima koji su uključeni u širenje inicijative i svim pojedincima i organizacijama koje su pristupile.

Suglasno odlukama, za glavnom tajnika izabran je Marko Vidaček, а njegova zamjenica je Теodora Dimitrovska, koja je ujedno i koordinator pravnog tima.

Glasnogovornica Foruma je Ema Pavlovska, dok je za organizacijski sektor zadužen Stefan Zdravkovski. Za koordinatore Hrvatskog foruma izabrani su: Marko Petrovski za međunarodnu suradnju, Stefanija Sofeska za politiku mladih, Bojan Lazarevski za odnose s civilnim sektorom i Nenad Bojkovski za obrazovanje. Za koordinatora programa odabrana je Marijana Simjanovska i Ljubiša Marković.

Na sjednici su utvrđene obveze suradnje s građanskim sektorom, Republikom Hrvatskom, državnim institucijama, edukacija i obuka članova i svih zainteresiranih. Sam sastav rukovodstva je potvrda dosljednosti s obzirom na principe otvorenosti i inkluzivnosti inicijative. Današnjim odlukama se pristupa jačanju kapaciteta HF-a, ka upotpunjavanju stručnih timova i ostvarivanju obrazovnih, humanitarnih i ekoloških aktivnosti i događaja koji slijede.

Zasjedanje je održano u stambeno poslovnom centru Urban u Tetovu.


Tim za odnose s javnošću

HRVATSKI FORUM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top