skip to Main Content
Формирана е младинска иницијатива Хрватски Форум

Формирана е младинска иницијатива Хрватски Форум

Хрватскиот Форум преставува иницијатива која обединува млади со намера да се понудат конкретни решенија и да се остварат заеднички иницијативи, пренесува порталот „Тетовоинфо“.

– Сакаме преку своите настани и активности активно да се вклучиме во јавниот простор преку теми од големо значење за младите, образованието и културата.

Иницијатива во која се вклучени разни акции, презентации на конкретни актуелни теми, дебати од сите аспекти на општествениот живот, обуки и работилници.

Иницијативата ја основаат студенти и млади кои се волонтери и кои единствено преку својот ангажман и помош ќе ја оддржуваат истата.

Сакаме да соработуваме, да разменуваме идеи, да разговараме и учиме за различни општестествени теми од предавачи кои ќе бидат гости на нашите настани. Повикот е отворен за сите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top